Sisämaalaus Tampere, Pirkanmaa

Sisämaalauksella piristät asuntosi ilmettä helposti ja vaivattomasti - Teemme työn avaimet käteen periaatteella.

Sisämaalauksella piristät asuntosi ilmettä helposti ja vaivattomasti.

Sisämaalaus on kustannustehokas vaihtoehto asunnon ilmeen päivittämiselle. Sisäseiniin on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja erilaisista maaleista, sävyistä sekä kiiltoasteista. Oikein tehdyllä sisämaalauksella asunnon viihtyvyys varmasti paranee. 

Sisämaalaus on myös oiva tapa kunnostaa sijoitusasuntoja sekä nostaa asunnon arvoa.

Toteutamme sisämaalaukset niin Tampereella, kuin koko Pirkanmaan alueella.

Katon Maalaus 

Katon maalaus on tapa tuoda uutta raikkautta ja ilmettä huoneisiin. Tarjoamme ammattimaisen sisäkaton maalauspalvelun, joka antaa koko tilalle uuden ilmeen ja tunteen. Valitse haluamasi väri, ja me hoidamme loput (värin valinnassakin voimme auttaa). Korjaamme samalla myös tarvittavat kolhut, halkeamat ja reiät. Näin kokeneet maalarimme varmistavat siistin ja laadukkaan työnjäljen, joka tekee katon pinnasta kauniin ja kestävän.

Seinien Maalaus 

Seinien maalaus on nopea ja tehokas tapa päivittää kodin sisätilat. Tarjoamme laadukasta seinien maalauspalvelua, joka tuo uutta eloa ja persoonallisuutta huoneisiisi. Kokeneet maalarimme takaavat siistin ja ammattimaisen maalaustyön, joka jättää seinäsi virheettömän kauniiksi.

Tarjoamme ammattitaitoista sisämaalaus- ja tasoituspalvelua, joka kattaa kaiken pienistä koloista suurempiin korjauksiin.

Lattian Maalaus 

Lattian maalaus on erinomainen tapa parantaa tilojen ilmettä ja suojata lattiamateriaalia kulumiselta. Tarjoamme lattian maalauspalvelua erilaisille lattiamateriaaleille, kuten lankulle, parketille ja betonille. Käytämme kestäviä lattianmaaleja, jotka kestävät kovaa kulutusta ja antavat lattiallesi uuden ulkonäön. Lattian maalauspalvelumme sopii niin kotitalouksille kuin liikekiinteistöillekin.


Kotisi sisämaalaus voi tehdä suuren eron tilan ulkonäköön ja tunnelmaan. Maalaus on usein projekti, joka vaatii huolellista suunnittelua ja oikeita tekniikoita. Tässä tasoitus ja maalaus blogikirjoituksessa jaamme vinkkejä ja työnkulkua onnistuneeseen tasoitus ja maalaustyöhön.


Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja pyytääksesi tarjouksen. Teemme yhdessä kanssasi kodistasi tai liiketilastasi juuri sellaisen kuin haluat.

Sisämaalaus on kustannustehokas vaihtoehto asunnon ilmeen päivittämiselle. Sisäseiniin on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja erilaisista maaleista, sävyistä sekä kiiltoasteista. Oikein tehdyllä sisämaalauksella asunnon viihtyvyys sekä arvo varmasti paranee

Lue tästä: Sisämaalauksen viisi etua

Sisämaalauksen hinta vaihtelee useista tekijöistä riippuen, kuten tilojen koosta, maalattavien pintojen määrästä, niiden kunnosta ja halutusta lopputuloksesta. On suositeltavaa pyytää tarjous ammattilaiselta, jotta saa tarkan arvion kustannuksista. Voit kokeilla myös alta sisämaalauksen hintalaskuriamme. 


Pyydä maksuton arviokäynti

Vastaamme lomakkeisiin 1-3 arkipäivän sisällä. 

Puh:

040 416 4097

Sähköposti.

haijaantasoite@gmail.com

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Leif Bergbom

Työnjohtaja, maalari

044 209 0535

Arttu Bergbom

Toimitusjohtaja, myynti, 

040 416 4097

Sisämaalaus - Laske maalauksen hinta

Sisämaalaus - Laske maalauksen hinta

Haluan tarkan hinta-arvion asuntoni maalauksesta

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Asiakaspalaute Sastamalasta.

Omakotitalon tasoite- ja maalaustyöt.

Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa. 

Asiakaspalaute - Pepi Pielismaa

Omakotitalon ulkomaalaus.

Maalaustiimi tekee tarkkaa ja huolellista työtä helteestä huolimatta! Kommunikointi työn etenemisestä on myös erinomaista :)

Olemme todella tyytyväisiä tehtyyn työhön ja lopputulokseen. Homma eteni mallikkaasti alusta loppuun. Kiitämme myös itseämme että valitsimme teidät tähän talon maalausurakkaan. 

Asiakaspalaute - Timo Rajakallio

Omakotitalon ulkomaalaus ja sokkelin rappaus.

Päätimme tilata talomme maalauksen ja kivijalan kunnostuksen + maalauksen Häijään Tasoite- Ja Maalaustyöltä. Työ valmistui aikataulun mukaisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja lopputulokseen. Työ aloitettiin huolellisella suojauksella ja maalaustyö eteni suunnitelman mukaisiesti. Heinäkuu 2021 on ollut poikkeuksellisen kuuma - maalareilla oli hyvä asenne ja korkea työmoraali. Vaikka olimme kesälomalla, niin ilmapiiri ei ollut vaivautunut. Paljon kiitoksia! Voin lämpimästi suositella Häijään Tasoite- Ja Maalaustyötä!

Asiakaspalaute - Jani Kangasmäki

Omakotitalon tasoite- ja pohjamaalaustyöt.

Otimme Häijään Tasoite- ja Maalaustyön tekemään meidän uudiskohteet sisäseinien tasoitus- ja pohjamaalaustyöt.Työnjälki aivan viimeisenpäälle hyvää ja kaikki sujui niinkuin oli ennalta sovittu. Myös loppusiivous oli hyvin tehty.Suuri kiitos Artulle ja koko tiimille jotka oli tätä tekemässä!


Miksi valita meidät?

Tyytyväiset tekijät = tyytyväiset asiakkaat.

Työntekijöiden tyytyväisyys, sekä hyvä palkka, näkyy myös heidän asenteessaan, sekä tekemässään työssä. Kaikki työntekijämme ovat myös vastuu- ja tapaturmavakuutettu.

Käyttämämme tuotteet ovat huippulaadukkaita.

Suosimme aina kotimaista, Käytämme pääosin Tikkurilan, Teknosin ja Weberin tuotteita maalaus tasoite- ja rappaustöissä.

Pienen perheyrityksemme etu.

Yksilöity palvelu - Asiakkaista huolehditaan hyvin ja huolella.

Korjauskierros kuuluu aina hintaan. 

Korjauskierros kuuluu aina hintaa, tarpeen niin vaatiessa. Poistumme työmaalta vasta sitten, kun asiakas että työntekijämme ovat tyytyväisiä työn jälkeen.

Loppukatselmus yhdessä asiakkaan kanssa.

Työ luovutetaan kun tilaaja ja urakoitsija ovat yhdessä hyväksyneet työn suorituksen.

Annamme työllemme 2 v takuun.

Annamme työllemme takuun ja asentamillemme tuotteille tehdas antaa oman takuunsa.

  1. Käytämme ympäristöystävällisiä maaleja ja materiaaleja: Vesiohenteisten maalien ominaisuudet ovat nykyään yhtä hyvät verrattuna liuoteohenteisiin maaleihin, mutta vaikutukset terveydelle ja ympäristölle ovat luonnollisesti merkittävästi paremmat. Lisäksi käytämme laadukkaita työvälineitä, laadukkaat työvälineet ovat yleensä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin huonolaatuiset vastineet. Tämä vähentää tarvetta vaihtaa työkaluja usein ja vähentää jätettä.

  2. Kierrätys ja Jätehuolto: Huolehdimme, että tasoitus, rappaus ja maalausprojekteissa syntyvät jätteet, kuten maalipurkit, suojat ja muut materiaalit, kierrätetään asianmukaisesti.

  3. Energiatehokkuus: Tasoitus ja maalaustöissä valaistus on tärkeää työn laadun varmistamiseksi. Energiatehokkaat LED-valomme ovat hyvä vaihtoehto perinteisille loisteputkivaloille, sillä ne kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät pidempään.

  4. Kestävät Käytännöt: Vähennämme tarpeetonta jätettä ja resurssien käyttöä. Esimerkiksi laskemme tarkkaan materiaalimäärät ylikäytön estämiseksi, ja kuljemme työmatkat samalla työautolla, aina mahdollisuuksien mukaan.

  5. Paikalliset Materiaalit: Käytämme paikallisia maalikauppoja aina kun mahdollista.

Tutustu tästä blogiimme!