Levytalojen tasoite ja maalaustyöt

Elementti- ja harkkotalojen tasoite ja maalaustyöt

Sokkelin rappaustyöt

Pyydä ilmainen tarjous tasoite ja maalaustyöstä

Arttu Bergbom

Toimitusjohtaja, myynti, 

maalari

040 416 4097

Leif Bergbom

Työnjohtaja, maalari

044 209 0535

Puh:

040 416 4097

Sähköposti.

haijaantasoite@gmail.com

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Tyytyväiset tekijät = tyytyväiset asiakkaat.

Työntekijöiden tyytyväisyys, sekä hyvä palkka, näkyy myös heidän asenteessaan, sekä tekemässään työssä. Kaikki työntekijämme ovat myös vastuu- ja tapaturmavakuutettu.

Käyttämämme tuotteet ovat huippulaadukkaita.

Suosimme aina kotimaista, Käytämme pääosin Tikkurilan, Teknosin ja Weberin tuotteita maalaus tasoite- ja rappaustöissä.

Pienen perheyrityksemme etu.

Yksilöity palvelu - Asiakkaista huolehditaan hyvin ja huolella.

Korjauskierros kuuluu aina hintaan. 

Korjauskierros kuuluu aina hintaa, tarpeen niin vaatiessa. Poistumme työmaalta vasta sitten, kun asiakas, sekä maalarit ovat tyytyväisiä työn jälkeen.

Loppukatselmus yhdessä asiakkaan kanssa.

Työ luovutetaan kun tilaaja ja urakoitsija ovat yhdessä hyväksyneet työn suorituksen.

Annamme työllemme 2 v takuun.

Annamme työllemme takuun ja asentamillemme tuotteille tehdas antaa oman takuunsa.

  1. Käytämme ympäristöystävällisiä maaleja ja materiaaleja: Vesiohenteisten maalien ominaisuudet ovat nykyään yhtä hyvät verrattuna liuoteohenteisiin maaleihin, mutta vaikutukset terveydelle ja ympäristölle ovat luonnollisesti merkittävästi paremmat. Lisäksi käytämme laadukkaita työvälineitä, laadukkaat työvälineet ovat yleensä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin huonolaatuiset vastineet. Tämä vähentää tarvetta vaihtaa työkaluja usein ja vähentää jätettä.

  2. Kierrätys ja Jätehuolto: Huolehdimme, että tasoitus, rappaus ja maalausprojekteissa syntyvät jätteet, kuten maalipurkit, suojat ja muut materiaalit, kierrätetään asianmukaisesti.

  3. Energiatehokkuus: Tasoitus ja maalaustöissä valaistus on tärkeää työn laadun varmistamiseksi. Energiatehokkaat LED-valomme ovat hyvä vaihtoehto perinteisille loisteputkivaloille, sillä ne kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät pidempään.

  4. Kestävät Käytännöt: Vähennämme tarpeetonta jätettä ja resurssien käyttöä. Esimerkiksi laskemme tarkkaan materiaalimäärät ylikäytön estämiseksi, ja kuljemme työmatkat samalla työautolla, aina mahdollisuuksien mukaan.

  5. Paikalliset Materiaalit: Käytämme paikallisia maalikauppoja aina kun mahdollista.


Asiakaspalaute Sastamalasta.Omakotitalon tasoitus ja maalaustyöt.

Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa. 

Asiakaspalaute - Jani K.Omakotitalon tasoitus ja maalaustyöt.

Otimme Häijään Tasoite- ja Maalaustyön tekemään meidän uudiskohteet sisäseinien tasoitus- ja pohjamaalaustyöt. Työnjälki aivan viimeisenpäälle hyvää ja kaikki sujui niinkuin oli ennalta sovittu. Myös loppusiivous oli hyvin tehty. Suuri kiitos Artulle ja koko tiimille jotka oli tätä tekemässä!


Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa yritystä, joka tarjoaa laadukkaan tasoitus ja maalaustyön? 

Etsitkö ammattimaista ja luotettavaa maalausliikettä, joka tarjoaa laadukasta tasoitus- ja maalaustyötä? Häijänä Tasoite- ja Maalaustyö on apunasi. Tarjoamme asiakkaillemme tinkimätöntä laatua, asiakaspalvelua ja ammattitaitoa kaikissa tasoitus- ja maalausprojekteissa.

Tasoitetyöt ovat ensiarvoisen tärkeitä, kun halutaan saavuttaa tasainen ja virheetön pinta. Käytämme parhaita työkaluja ja tekniikoita varmistaakseen, että seinät ja katot ovat täysin tasaisia ja valmiita maalattaviksi. Meillä on vuosien kokemus tasoitetöistä ja ammattitaitomme takaa laadukkaan lopputuloksen.

Maalaustyöt ovat seuraava askel, kun tasoitetyöt on suoritettu. Meidän maalarimme ovat kokeneita, mukavia ja ammattitaitoisia tekijöitä. Käytämme vain parhaita maaleja ja välineitä varmistaaksemme kestävän ja kauniin lopputuloksen. Ammattimaalarin tarkka työskentely takaa, että maalipinta on tasainen, virheetön ja kestää aikaa.

Miksi valita meidät? Ensinnäkin, meillä on vuosien kokemus tasoite- ja maalaustöistä. Olemme tehneet töitä lukuisille asiakkaille ja saaneet paljon positiivista palautetta laadukkaasta työstämme (asiakaspalautteita voit lukea alta, tai googlesta). Toiseksi, käytämme vain parhaita materiaaleja ja työkaluja varmistaaksemme kestävän ja ammattimaisen lopputuloksen. Kolmanneksi, meillä on kilpailukykyiset hinnat, joten saat laadukkaat tasoite- ja maalaustyöt edulliseen hintaan.

Meidän hyvä asiakaspalvelu takaa nopean ja tehokkaan palvelun, ystävällisen ja ammattimaisen kohtelun sekä ongelmanratkaisun ja jatkuvan tuen. Uskommekin, että nämä tekijät ovat keskeisiä asiakastyytyväisyyden ja liiketoiminnan menestyksen kannalta. 

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi pinta! Voit luottaa siihen, että tasoite- ja maalaustyömme tehdään ammattitaidolla ja huolellisuudella. Tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen.

Kuvia tekemistämme töistä.


''Työnjälki aivan viimeisenpäälle hyvää ja kaikki sujui niinkuin oli ennalta sovittu. Myös loppusiivous oli hyvin tehty.''''Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa.''Häijään Tasoite- ja Maalaustyö

Olemme Pirkanmaalla Sastamalan kunnassa toimiva kotimainen tasoite- ja maalausalan perheyritys, joka tarjoaa laadukkaan ja luotettavan ratkaisun kotisi pintaremonttiin. Asiakkainamme toimivat niin yritykset kuin yksityiset, Pirkanmaalla ja sen ulkopuolella.

Tarjoamme asuntosi sisämaalauksen, ulkomaalauksen sekä tasoitetyöt 30 vuoden kokemuksella.

Tasoite ja maalaus yli 30 vuoden kokemuksella.

Käytämme pääosin Tikkurilan, Teknosin ja Weberin tuotteita maalaus tasoite- ja rappaustöissä.

Laatu, luottamus, hinta sekä asiakkaan tyytyväisyys ovat keskeiset yrityksemme arvokriteerit ja niistä me emme luista.

Toimimme pääosin Pirkanmaan alueella, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä meihin mikäli asut Pirkanmaan ulkopuolella ja haluaisit meidän tekemään tasoite- ja maalaustyön.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille tarjouspyyntö, niin sovitaan teille ilmainen arvio-käynti.


Tutustu artikkeleihimme

Oletko juuri aloittamassa kodin remonttia tai kenties haluat vain päivittää olohuoneesi ilmettä? Jos näin on, seinän tasoitus voi olla yksi niistä askareista, jotka tekevät suuren eron huoneesi ulkonäössä. Tasoittaminen on välttämätön vaihe ennen maalaamista, tapetointia tai laattojen asentamista. Seinän tasoitus vaatii huolellisuutta ja oikeita...