Talon maalaus edessä tulevana kesänä?

26.01.2021

Talon maalaus edessä kesällä? Voimme helpottaa stressiäsi. Lue tästä.

Siinä se talo on komeasti seissyt jo vuosia, kumppanille luvattu jo monta kesää: "seuraavana kesänä minä sen talon maalaan."  Nyt alkaa kuitenkin kello tikittämään ja sisällä parempi osapuoli pakkaamaan laukkuja. Nyt on aika tarttua toimeen ja nostaa luuri korvalle: olisimmeko me sinun lupauksesi toteuttaja? Akrylaatti, alkydi, mitä näitä nyt on! Kaikenlaisia maaleja on myynnissä ja maalikaupassa käydessä sitä miettii, että minkä näistä nyt valitsisi, mikä on paras ja miten valita oikea sävy. 

Laadukas talon maalaus, aina asiakkaan tyytyväisyys edellä.

Näihin kysymyksiin voimme saapua antamaan oikeat vastaukset. Meille on tärkeää, että juuri sinä voit vain nauttia kesästä ja katsella komeaa lopputulosta vailla huolta. Lompakkosi kyllä hieman kevenee, mutta ei välttämättä niin paljon kuin kilpailijoillamme. Olemmeko halvin? Emme. Olemmeko kallein? Emme. Teemmekö parhaamme, kuuntelemmeko asiakasta, saavummeko paikalle, annammeko ilmaisen tarjouksen maalaustöistä, kerrommeko omat ratkaisuehdotuksemme talosi julkisivulle? Kyllä! 

Meihin voit luottaa! Pidämme huolen, että työ toteutuu onnistuneesti alusta loppuun aina loppusiivoukseen asti.

Tässä kohtaa sormesi saatat vielä epäröidä? Paras ratkaisu on pyytää meiltä ilmainen tarjous: saavumme paikalle, katsomme kohteen ja esitämme ratkaisumme. Saat tarjouksen ja hinnan selkeästi kuvattuna ilman pieniä merkintöjä sopimuksen oikeassa alakulmassa. Rehellisyys on takeemme ja valttimme.

ota meihin rohkeasti yhteyttä tällä lomakkeella

Mikäli sinua kiinnostaa kuulla tarjous talon maalauksesta meiltä voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, tai katsoa kuvia tekemistämme töistä, sekä nähdä asiakkaidemme palautteita klikkaamalla tästä: Talon maalaus

Olemme täyden palvelun maaliliike ja meillä jokainen maalari on ystävällinen ja ammattitaitoinen.

Häijään Tasoite- ja Maalaustyö Oy