Tiilitalon maalaus

Varaa tiilitalon maalaus kesälle 2024

Tyylikäs tiilitalon maalaus tuo kodillesi täysin uuden ja kestävän ilmeen

Käytämme vain parhaita maaleja, jotka eivät ainoastaan tarjoa kaunista ulkonäköä, vaan myös kestävät aikaa ja säätä. Tiilitalon maalausprosessimme sisältää kattavan valmistelun, kuten pinnan perusteellisen puhdistamisen ja mahdollisten korjaustöiden suorittamisen ennen maalaustyötä.

Ymmärrämme, että jokainen tiilitalo on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme maalausprojektit yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meillä on kokemusta useista tiilitalon maalausprojekteista jo 4 vuoden ajalta, se todella tuo tiilitalon ilmeen tähän päivään, minkä voit katsoa myös alla olevasta videosta. Lisäksi huippulaadukas maali vielä suojaa tiiliä ja hylkii vettä ja saasteita erittäin hyvin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua tiilitalosi maalausprojektissa. Valitsemalla meidät kumppaniksesi saat paitsi kauniisti maalatun tiilitalon myös luotettavan ja ammattitaitoisen yhteistyökumppanin.


Katso asiakkaamme kokemus tiilitalon maalauksesta allaolevasta videosta.

Pyydä maksuton tarjous tiilitalon maalauksesta

Vastaamme lomakkeisiin 1-3 arkipäivän sisällä. 

Arttu Bergbom

Toimitusjohtaja, myynti.

Puh:

040 416 4097

Sähköposti.

haijaantasoite@gmail.com

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Miksi tilata tiilitalon maalaus meiltä?

Tyytyväiset tekijät = tyytyväiset asiakkaat.

Työntekijöiden tyytyväisyys, sekä hyvä palkka, näkyy myös heidän asenteessaan, sekä tekemässään työssä. Kaikki työntekijämme ovat ammattilaisia, sekä vastuu- ja tapaturmavakuutettu.

Käyttämämme tuotteet tiilitalon maalaukseen ovat huippulaadukkaita.

Suosimme aina kotimaista, Käytämme pääosin Tikkurilan, Teknosin ja Weberin tuotteita maalaus tasoite- ja rappaustöissä.

Korjauskierros kuuluu aina hintaan. 

Korjauskierros kuuluu aina hintaa, tarpeen niin vaatiessa. Poistumme työmaalta vasta sitten, kun asiakas, sekä maalarit ovat tyytyväisiä työn jälkeen.

Loppukatselmus yhdessä asiakkaan kanssa.

Työ luovutetaan kun tilaaja ja urakoitsija ovat yhdessä hyväksyneet työn suorituksen.

Annamme työllemme 2 v takuun.

Annamme työllemme takuun ja asentamillemme tuotteille tehdas antaa oman takuunsa. Lisäksi meillä on jo 4 vuoden kokemus tiilitalojen maalauksista.

Pienen perheyrityksemme etu.

Yksilöity palvelu - Asiakkaista huolehditaan hyvin ja huolella.


  1. Käytämme ympäristöystävällisiä maaleja ja materiaaleja: Vesiohenteisten maalien ominaisuudet ovat nykyään yhtä hyvät verrattuna liuoteohenteisiin maaleihin, mutta vaikutukset terveydelle ja ympäristölle ovat luonnollisesti merkittävästi paremmat. Lisäksi käytämme laadukkaita työvälineitä, laadukkaat työvälineet ovat yleensä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin huonolaatuiset vastineet. Tämä vähentää tarvetta vaihtaa työkaluja usein ja vähentää jätettä.

  2. Kierrätys ja Jätehuolto: Huolehdimme, että tasoitus, rappaus ja maalausprojekteissa syntyvät jätteet, kuten maalipurkit, suojat ja muut materiaalit, kierrätetään asianmukaisesti.

  3. Energiatehokkuus: Tasoitus ja maalaustöissä valaistus on tärkeää työn laadun varmistamiseksi. Energiatehokkaat LED-valomme ovat hyvä vaihtoehto perinteisille loisteputkivaloille, sillä ne kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät pidempään.

  4. Kestävät Käytännöt: Vähennämme tarpeetonta jätettä ja resurssien käyttöä. Esimerkiksi laskemme tarkkaan materiaalimäärät ylikäytön estämiseksi, ja kuljemme työmatkat samalla työautolla, aina mahdollisuuksien mukaan.

  5. Paikalliset Materiaalit: Käytämme paikallisia maalikauppoja aina kun mahdollista.

Tiilitalon maalaus referenssejä

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?