Maalausliike Tampere

Etsitkö luotettavaa sekä ammattitaitoista maalausliikettä Tampereen alueella? 

Palvelumme alueella Tampere

Ulkomaalaus

Julkisivun maalaus vaikuttaa suoraan estetiikan kautta talon jälleenmyyntiarvoon ja kuntoon.

Hyvin maalattu talo säilyttää arvokkuuden myös seuraavan vuosikymmenen ajan.


Kattopalvelut

Katto kauniiksi ja kestäväksi.

Tiesitkö, että katon säännöllinen huoltaminen säästää rahaa?


Sisämaalaus

Sisäpinnat uuteen uskoon!

Sisämaalauksella piristät asuntosi ilmettä helposti ja vaivattomasti.

Tasoite- ja rappaustyöt

Hyvät ja kestävät pohjat on kaiken perusta.

Tasoite- ja rappaustyöt kannattaa jättää ammattilaisten käsiin. 


Täyden palvelun maalausliike Tampereella

Häijään Tasoite- ja Maalaustyö Oy on Tampereen alueen ketterin maalausliike

Häijään Tasoite- ja maalaustyö on kotimainen pieni perheyritys. Olemme ylpeitä tarjotessamme laadukkaita maalauspalveluita Tampereen alueella. Olemme erittäin kokenut ja luotettava maalausliike, joka panostaa ammattitaitoiseen työhön ja asiakkaidensa täydelliseen tyytyväisyyteen.

  • Ammattitaitoinen henkilökunta – Meillä kaikki työskentelee työmailla, olemme pieni perheyritys ja meidän pieni, mutta sitäkin taitavampi ja omistautunut porukka, tekevät poikkeuksetta loistavaa työtä. Meillä ei ole varaa virheisiin, sillä puskaradio Tampereella on suurin myyntivalttimme.
  • Laadukkaat materiaalit – Käytämme ainoastaan markkinoiden parhaita maalausmateriaaleja varmistaaksemme kestävät ja näyttävät lopputulokset.
  • Joustavuus ja luotettavuus – Tiedämme, että jokainen maalausprojekti on ainutlaatuinen. Tarjoamme joustavuutta aikatauluissa ja pidämme lupauksemme asiakkaillemme.
  • Monipuoliset palvelut – Olipa kyseessä sitten sisämaalaus, rappaus, talon maalaus, katon maalaus tai uudiskohteen kokonaisvaltaiset tasoitus ja maalaustyöt, olemme täällä toteuttamassa visiosi.
  • Maalausliike Tampere – Olemme vahvasti tunnettu maalausliike Tampereella, ja tunnemme alueen erityisvaatimukset. Palvelemme paikallisia yksityisiä ja yritysasiakkaita ylpeydellä. 

Miksi valita juuri meidät?

Häijään Tasoite- ja Maalaustyö Oy on luotettava kumppani, kun haluat laadukkaan maalausliikkeen Tampereelta. Pyydä tarjous ja anna meidän tehdä kodistasi kaunis!

Maalausliikkeemme ainutlaatuinen vahvuus piilee kyvyssä yhdistää pitkäaikainen kokemus (yli 30v) ja perinne nuoremman sukupolven innovaatioiden ja tuoreiden näkökulmien kanssa.

Yhdessä nämä kaksi tekijää - pitkäaikainen kokemus ja nuorekas energia - luovat tehokkaan yhdistelmän, joka rikastuttaa ammattitaitoamme ja mahdollistaa jatkuvan kehittymisen, sekä trendien mukana pysymisen.

Tule mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon – valitse paras maalausliike Tampereelta, valitse Häijään Tasoite- ja Maalaustyö Oy!Maalaamme unelmasi todeksi.

Olemme tasoittaneet ja maalanneet lukuisia kohteita ympäri Tamperetta ja sen ulkopuolella. Laatu ja hyvä palvelu on lupauksemme ja siitä me emme milloinkaan luista.

Tilatessasi maalausliikkeemme tekemään työn, sinulla ei ole pelkoa, jääkö joku asia kesken tai etteikö sitä tehtäisi huolella loppuun saakka, sillä me teemme lopputarkastuksen aina asiakkaan kanssa. 

Mikäli asiakas löytää jotain huomautettavaa jäljestä, niin me korjaamme sen poikkeuksetta. Siivoamme myös aina omat jälkemme.

Me emme ikinä tingi työmme laadusta. Kauniin tasaisia maalipintoja ja seiniä on mukava katsoa vielä vuosien jälkeen työn valmistumisesta. Aito intohimomme maalausalaa kohtaan paistaa myös aina lopputuloksessa. Olemme kokenut maalausliike ja olemme osa pintaurakoitsijat ry:tä ja näin ollen olemme Tampereen maalarimestariyhdistyksen jäsen. 

Maalausliike Häijään Tasoite- ja maalaustyö on maalausalan kokenut asiantuntija, joka tarjoaa laadukkaita maalauspalveluita niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan maalausprojektissasi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ota yhteyttä meihin tänään saadaksesi ilmaisen arviointikäynnin ja tarjouksen. Yhdessä teemme unelmistasi totta!

Varaa maksuton arviokäynti!

Vastaamme sinulle 1 - 2 arkipäivän sisällä. Saatte tapaamisen jälkeen selkeän kirjallisen tarjouksen sähköpostiinne.

Arttu Bergbom

Toimitusjohtaja, maalari

040 416 4097

Leif Bergbom

Työnjohtaja, maalari

044 209 0535

Puh:

040 416 4097

Sähköposti.

haijaantasoite@gmail.com

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Olemme pintaurakoitsijoiden jäsenyritys.
Olemme pintaurakoitsijoiden jäsenyritys.
Olemme Suomen Tilaajavastuun mukainen Luotettava Kumppani.
Olemme Suomen Tilaajavastuun mukainen Luotettava Kumppani.

Korkea asiakastyytyväisyys on yksi parhaista laatumme mittareista. 

Meille on tärkeää tehdä työtä aina laatu edellä. Alkaen tarjouspyyntöön vastaamisesta ja päättyen valmiiseen maalipintaan, pidämme asiakkaan aina ajan tasalla siitä, mitä on tehty ja millä materiaaleilla.

Asiakaspalaute Sastamalasta.

Omakotitalon tasoite- ja sisämaalaustyöt.

''Meidän seinät ja katto ovat nyt valmiina ja lopputulos on aivan mahtava, kiitos rautaisten ammattilaisten nyt on hymy korvissa, seinien sävyt näyttää hyvältä ja jälki on viimesen päälle upeaa. Voimme lämpimästi suositella @haijaantasoite porukan loistavaa työtä, ammattitaitoa ja upeaa porukkaa.''

Asiakaspalaute - Pepi P

Omakotitalon ulkomaalaus.

''Maalaustiimi tekee tarkkaa ja huolellista työtä helteestä huolimatta! Kommunikointi työn etenemisestä on myös erinomaista :)

Olemme todella tyytyväisiä tehtyyn työhön ja lopputulokseen. Homma eteni mallikkaasti alusta loppuun. Kiitämme myös itseämme että valitsimme teidät tähän talon maalausurakkaan.''6 hyvää syytä valita Maalausliikkeemme Tampereella

Tyytyväiset tekijät = tyytyväiset asiakkaat.

Työntekijöiden tyytyväisyys ja kilpailukykyinen palkka, näkyy myös heidän asenteessaan että tekemässään työssä. Kaikki työntekijämme on vakuutettu asianmukaisesti. 

Käyttämämme tuotteet ovat huippulaadukkaita.

Suosimme aina kotimaista. Käytämme pääosin Tikkurilan, Teknosin ja Weberin tuotteita maalaus-, tasoite- ja rappaustöissä.

Annamme työllemme kahden vuoden takuun.

Annamme työllemme takuun ja asentamillemme tuotteille tehdas antaa oman takuunsa.

Pienen perheyrityksemme etu.

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Panostamme hyvään ja nopeaan asiakaspalveluun.

Korjauskierros kuuluu aina hintaan. 

Korjauskierros kuuluu aina hintaa, tarpeen niin vaatiessa. Poistumme työmaalta vasta, kun asiakas että työntekijämme ovat tyytyväisiä työn jälkeen.

Loppukatselmus yhdessä asiakkaan kanssa.

Työ luovutetaan kun tilaaja ja urakoitsija ovat yhdessä hyväksyneet työn suorituksen.

Ympäristöystävällisyyden huomioiminen

  1. Käytämme ympäristöystävällisiä maaleja ja materiaaleja: Vesiohenteisten maalien ominaisuudet ovat nykyään yhtä hyvät verrattuna liuoteohenteisiin maaleihin, mutta vaikutukset terveydelle ja ympäristölle ovat luonnollisesti merkittävästi paremmat. Lisäksi käytämme laadukkaita työvälineitä, laadukkaat työvälineet ovat yleensä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin huonolaatuiset vastineet. Tämä vähentää tarvetta vaihtaa työkaluja usein ja vähentää jätettä.

  2. Kierrätys ja Jätehuolto: Huolehdimme, että tasoitus, rappaus ja maalausprojekteissa syntyvät jätteet, kuten maalipurkit, suojat ja muut materiaalit, kierrätetään asianmukaisesti.

  3. Energiatehokkuus: Tasoitus ja maalaustöissä valaistus on tärkeää työn laadun varmistamiseksi. Energiatehokkaat LED-valomme ovat hyvä vaihtoehto perinteisille loisteputkivaloille, sillä ne kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät pidempään.

  4. Kestävät Käytännöt: Vähennämme tarpeetonta jätettä ja resurssien käyttöä. Esimerkiksi laskemme tarkkaan materiaalimäärät ylikäytön estämiseksi, ja kuljemme työmatkat samalla työautolla, aina mahdollisuuksien mukaan.

  5. Paikalliset Materiaalit: Käytämme paikallisia maalikauppoja Tampereella.

Tutustu Artikkeleihin alta

Uusimmat kirjoitukset yrityksemme blogissa

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Oletko juuri aloittamassa kodin remonttia tai kenties haluat vain päivittää olohuoneesi ilmettä? Jos näin on, seinän tasoitus voi olla yksi niistä askareista, jotka tekevät suuren eron huoneesi ulkonäössä. Tasoittaminen on välttämätön vaihe ennen maalaamista, tapetointia tai laattojen asentamista. Seinän tasoitus vaatii huolellisuutta ja oikeita...

Varaa aikasi nyt!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä maalaus maksaa?

Muutamia hintaesimerkkejä:

Sisämaalaus kolmioon, noin 70m2 = 3 200€ 

Talon homepesu sekä ulkomaalaus, asunnon pohjaneliöt noin 130m2, 1.5 kerroksinen = 8 200€ 

Peltikaton pesu, ruosteenesto ja maalaus, noin 150m2 peltikattoa = 5 700€

Tasoitus ja maalaustyöt, kipsilevyseinät / katot ja pohjaneliöt noin 130m2, sekä 2.8m korkeus =  7 700€ 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, materiaalit, matkakulut, telineet ja työvälineet. 

Kuinka nopeasti pääsette arvioimaan kohteeni.

Usein tapaaminen onnistuu jo samalla viikolla kun olette ottaneet yhteyttä. Poikkeuksia saattaa esiintyä kesällä (meidän sesonkiaikana), koska myös me johdosta (en tykkää tästä sanasta, sillä olemme kaikki kivenkovia maalareita) lähtien olemme itse työmailla töissä.

Sisältääkö tarjouksenne avaimet käteen paketin? 

Kyllä, tarjouksemme sisältää aina avaimet käteen paketin, eli materiaalit, matkakulut, työvälineet, telineet / nostimet kuuluvat aina yhteen ja samaan tarjouksessa mainittuun hintaan. Piilokuluja meillä ei ikinä tule olemaan.

Tarjouksemme on selkeä ja saatte sen tapaamisen jälkeen sähköpostiinne noin 1 - 2pv kuluessa tapaamisesta.Pirkanmaa:

Maalausliike Tampere, Sastamala, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Vesilahti, Ikaalinen.