Nosta asuntosi arvoa.

04.03.2021

Kaunis asunto vakuuttaa ostajat ja omistajat.

Tiesitkö, että hyvin tehdyllä pintaremontilla saattaa olla useiden tuhansien eurojen hyötyä myyntihinnassa? Vähän maalia seinään, halvat laminaatit lattiaan ja hyvä tulee? - no, ei nyt sentään.

Jotta myyntitilanteessa asunnon arvoa voidaan oikeasti nostaa, niin on ensiarvoisen tärkeää, että tehtävät työt tehdään ammattitaidolla. Ostajan näkökulmasta huonosti maalatut seinät, erikoiset värit ja "omalaatuiset" lattiavalinnat eivät ole mukavia yllätyksiä, vaikka ne omistajalle itselleen olisikin. Siksi kannattaa suosiolla jättää pintaremontin ja remontin suunnittelu meidän vastuulle. Autamme asiakasta alusta loppuun, ja jos emme osaa, niin kerromme kuka osaa.

Pystymme tarjoamaan ja tekemään mm. seuraavia asioita:

- Tasoite- ja rappaustyöt

- Talon ulkomaalaus

- Katon pinnoitus

- Tapetointi

- Sisämaalaus

Teemme työt aina avaimet käteen periaatteella, eli sinun ei tarvitse huolehtia työn aikana mistään.

Rehellisyys, laatu ja teidän tyytyväisyys on meille tärkeintä.

Sanomme suoraan, että emme suorita esimerkiksi kylpyhuoneremontteja, koska emme ole siinä ammattilaisia. "Tee se itse" - mentaliteetti voi olla vaaraksi, jos tekee ja lupaa sikaa säkissä. Emme siis ryhdy tekemään asiakkaalle mitään sellaista, jota emme pysty 100% laadulla turvaamaan.

Joka tapauksessa: oli mielessä asunnon ilmeen päivitys päiviesi piristykseksi, asunnon julkisivun huoltomaalaus tai asunnon myyntikuntoon saattaminen ja hinnan kohottaminen, niin me tarjoamme omalta osaltamme palvelut siihen!

Olemmeko halvin? Emme. Olemmeko kallein? Emme. Olemme 100% kotimainen perheyritys, joka lupaa hinnoitella palvelunsa niin, että asiakas ei laskujensa riveiltä löydä yllättäviä hintamuutoksia, jotka oli tarjouslomakkeen sivulla 55 mainitussa lisälauseessa. Kun tilaat meiltä työn, tiedät mitä saat.

Olemme tasoittaneet ja maalanneet lukuisia kohteita ympäri Pirkanmaata ja sen ulkopuolella. Laatu ja hyvä palvelu on lupauksemme ja siitä me emme milloinkaan luista. Tilatessasi meiltä työn, sinulla ei ole pelkoa, jääkö joku asia kesken tai etteikö sitä tehtäisi huolella loppuun saakka, sillä me teemme lopputarkastuksen aina asiakkaan kanssa. Mikäli asiakas löytää jotain sanottavaa jäljestä, me korjaamme sen poikkeuksetta. Siivoamme myös aina omat jälkemme.


Häijään Tasoite- ja Maalaustyö Oy